Se den officielle trailer for Viaplays thriller ’Close to Me’ med Connie Nielsen i hovedrollen

7 september 2021

Den 12. september er der premiere på Viaplays psykologiske thriller ’Close to Me’, med den danske Wonder Woman-stjerne Connie Nielsen og Christopher Eccleston i hovedrollerne. Her er de første billeder og den officielle trailer.

’Close to me' er en psykologisk rejse ind i hukommelsen - hvordan den definerer, hvem du er, og hvor chokerende det er, når din opfattelse og overbevisning om dig selv og dit liv bliver knust stillet over for nye erindringer. Jo er ved at opdage sandheder om sig selv, hun ikke var forberedt på og aldrig troede, at hun skulle se i øjnene, siger Connie Nielsen.

"Jeg husker ikke meget fra sidste år," siger Jo (Connie Nielsen) i begyndelsen af ​​traileren til ’Close to Me’. Viaplays Originalserie på seks episoder kredser om ægteparret Jo og Rob (Christopher Eccleston), der synes at have det hele. Et smukt hus i den engelske landidyl, skønne børn og et dejligt ægteskab. Men Jos liv vendes pludselig på hovedet, da hun kommer ud for en frygtelig ulykke og mister hukommelsen om alt, der er sket det sidste år.

Nu frigives den officielle trailer, hvor Jo kæmper for at genvinde hukommelsen og fortæller sin mand, at hun er begyndt at få vage glimt af det forgangne ​​år. Efter et stykke tid husker hun, at hun ikke var alene, da hun faldt ned ad trappen, og hun beslutter sig for at gå i gang med en nervepirrende jagt på sandheden.

- At spille Jo, en kvinde med en hjerneskade, der tvinges til at blive detektiv i sit eget liv, fik mig til at indse igen og igen, at modstandskraft og humor er nøglen til at overleve de øjeblikke, hvor livet udfordrer dig. Jos humor og styrke fik mig til at elske hende, selv når hun var sit værste jeg, siger Connie Nielsen. 

’Close to Me’ er baseret på Amanda Reynolds bestseller af samme navn og er skrevet af Angela Pell (Snow Cake, Gifted) og instrueret af Michael Samuels (Man in an Orange Shirt, Any Human Heart). Gina Carter (See How They Run, Moone Boy) og Connie Nielsen er Executive Producere sammen med Robert Taylor og Ed Clarke fra The Development Partnership (TDP) og Dave Clarke fra NENT Studios UK. Executive Producer hos NENT Group er Josephine Zapata Genetay.

’Close to Me’ er en psykologisk thriller i seks dele med premiere eksklusivt på Viaplay den 12. september.

Se de første billeder vedhæftet og den officielle trailer her

 

Kontakter

Kristine Holm

Head of PR, Denmark & Norway, Viaplay Group

(på barsel)