’Cryptid’ har premiere på Viaplay den 30. oktober: Se første trailer her

16 oktober 2020


Viaplays nye ungdoms-drama ’Cryptid’ har premiere den 30. oktober - lige op til Halloween - over hele Norden, men du kan allerede nu se seriens første trailer. 'Cryptid' foregår i et high school-miljø, men serien har et blodigt og overnaturligt twist.

’Cryptid’ er Viaplays nye ungdomsserie, som foregår i Odenfors – et tilsyneladende begivenhedsløst sted langt ude på landet. Pludselig brydes roen, da en elev fra det lokale gymnasium dør på en uforklarlig og bizar måde – og dét bliver startskuddet til problemerne i Niklas og Esters forhold.

”Jeg har netop set første afsnit, og jeg er sindssygt klar på de næste. Det føles virkelig som om, at vi har turde rykke ved grænserne og skabe noget helt nyt. Jeg håber, at alle kommer til at kunne lide det lige så meget, som jeg kan", siger hovedrolleindehaveren Julius Fleischanderl.

’Cryptid’ er baseret på en idé af den international anerkendte serieforfatter Sylvain Runberg. Regissør er David Berron, og serien produceres af Hadis Jabbari for Dramacorp.

’Cryptid’ har nordisk premiere på Viaplay lige op til Halloween den 30. oktober, og alle episoder af serien kan ses på denne dag.

Du kan se den officielle trailer til ’Cryptid’ her.

Hele rollelisten:

Julius Fleischanderl (Niklas)

Maja-Johanna Englander (Ester)

Oscar Zia (Sebastian)

Astrid Morberg (Lisa)

Amanda Lindh (Amina)

Jacques Karlberg (Emil)

Deniece Ignacio Nyman (Meral)

Beata Borelius Larsson (Tuva)

Christian Fandango Sundgren (Tim)

Johan Hedenberg (Axel)

Angelina Håkansson (Petra)

Arvin Kananian (Aron)

Akseli Kouki (Jason)

Kheba Touray (Abbe)

Kontakter

Emilie Selin

PR Project Manager, Nordic Entertainment Group Denmark