Rúrik Gíslason er ny mand i front på Viaplays fodbolddækning på Island

22 februar 2021

Den tidligere midtbanespiller Rúrik Gíslason, som har spillet 53 kampe for det islandske landshold, vil fra 2021/22-sæsonen være i front på Viaplays fodbolddækning på Island 

Rúrik Gíslason bliver fremadrettet en del af Viaplays allerede talentfulde fodboldredaktionsteam på Island, der skal stå for dækningen af Viaplays premium fodboldrettigheder. NENT Group og Viaplay annoncerede for nyligt overtagelsen af rettighederne til både UEFA Nations League og UEFA National Team kvalifikationskampene fra 2022-2028 samt UEFA Champions League, UEFA Europa League og UEFA Conference League fra 2021/22 - 2023/24 (delt med Sýn) på Island.  

”Når NENT Group og Viaplay erhverver så store fodboldrettigheder, som det er tilfældet her, er det en prioritet for os, at vi opbygger et stærkt redaktionsteam, som skal stå for at dække og formidle disse rettigheder til vores seere på Viaplay. Vi har i de sidste 20 år været de bedste inden for sportsproduktion i Norden, og dét har vi også til hensigt at være på Island. Rúrik vil, efter for nyligt at have stoppet sin fodboldkarriere, bringe nye perspektiver samt dyb fodboldviden og ikke mindst personlig erfaring fra absolut højeste niveau til fodbolddækningen på Viaplay, siger Kim Mikkelsen, SVP Group Head of Sport hos NENT Group. 

Rúrik Gíslason har blandt andet spillet VM for Island i 2018 og UEFA Champions League for F.C. København i 2014/15-sæsonen. Nu ser den tidligere midtbanespiller frem til at skulle bringe netop disse fodboldturneringer hjem til de islandske fodboldfans på Viaplay. 

”Jeg har, siden jeg stoppede min spillerkarriere, ledt efter en sjov og interessant udfordring. Da Viaplay fortalte om deres idéer og planer for fremtiden, blev jeg straks overbevist om, at jeg ville med på dén rejse. Viaplay vil levere fodbolddækning i verdensklasse på Island, og dét ser jeg meget frem til at være en del af. Jeg tror, at jeg med min karriereerfaring har meget at bidrage med, og jeg er begejstret for, at jeg i min rolle fremadrettet kan levere sjov, engagerende og interessant dækning af Champions League, Europa League, Conference League og Nations League, siger Gíslason. 

Rúrik Gíslason sluttede sin fodboldkarriere i udgangen af 2020 efter at have været på kontrakt med hold som både Charlton, F.C. København og FC. Nürnberg. 

Kontakter

Louise Andersen

PR Project Manager, Viaplay Danmark